fbpx Skip to main content

Waarom

MAFT

Ergens in een nabije toekomst, in een digitaal universum gevuld met saaie content en eindeloos doom scrollen verloren merken en bedrijven alle hoop.

Hun verhalen geraakten zoek in een stortvloed aan nietszeggende posts en hun berichten, hoe origineel ook, leken akelig fel op die van iedereen anders. Dat was tenminste tot ze hun geheim wapen ontdekten: een man met verschillende creatieve talenten. Een videograaf, animator, fotograaf en podcast producer. Een man die gekend was als MAFT. C’est moi! 🙂

FOTO

Beeld je in

Je merk springt eruit met visueel aantrekkelijke foto’s die niet alleen ‘for the gram’ zijn, maar een dieper verhaal vertellen — een uniek verhaal, speciaal voor jou gemaakt. Ik sta voor jou achter de lens en maak elke foto zorgvuldig met je merk in mijn achterhoofd.

VIDEO

Lights, camera, action!

Gedaan zijn de dagen van saaie video’s die je kijkers in slaap doen vallen. Laat je overvallen door dynamische, treffende video’s die niet alleen je verhaal vertellen, maar ook nog eens een blijvende indruk nalaten op je kijkers. Hier is wat ik je biedt:

  • Meeslepende verhalen: Ieder merk of bedrijf heeft een verhaal. Ik zorg dat het niet alleen verteld wordt, maar ook onthouden.
  • Technische kennis: De beste apparatuur? Check. Geavanceerde editing skills? Double check.
  • Aanpak op maat: One-size-fits-all aanpak is voor niemand goed. Elke video is op maat gemaakt naar de noden van je merk of bedrijf.
PODCAST

Laat je stem horen

Nu de wereld zijn hoofdtelefoon aanzet, is het niet eens tijd dat je stem hun oren bereikt? Of je nu geheimen van je industrie deelt, experts interviewen of een diepgaande connectie maakt met je doelpubliek, ik heb het materiaal, de skills en het geduld (en daar heb je bij podcasten wel wat voor nodig) om je podcast te laten stralen. Waarom zou je een podcast overwegen?

  • Diepe connectie: Podcasts zijn niet gewoon een medium, ze vormen diepe connecties.
  • Je doelpubliek doen groeien: Met meer en meer luisteraars is het een markt die je niet mag negeren.
  • Positionering als expert: Met regelmaat een podcast uitbrengen, positioneert je als expert in je industrie.

Ga MAFTE tijden tegemoet

Ik bied je niet alleen een dienst aan, ik bouw met jou een partnerschap uit. Mijn doel is niet alleen om content voor jou te maken, maar om de stem, de visie en de waarden van je merk of bedrijf te versterken.

Heb je er genoeg van om gewoon één van de vele merken te zijn in de digitale massa. Heb je zin om je stem boven het lawaai te laten uitstijgen. En ben je niet op zoek naar alleen een content creator, maar een verhalende vakman. Dan weet je wat je te doen staat.

Tijd om je verhaal te veranderen!

Laten we het succesverhaal van je merk samen schrijven. Neem contact op zodat we kunnen beginnen aan het script van je meesterwerk.