fbpx Skip to main content

VACATURE VIDEO

Werkzoekenden solliciteren 3x sneller wanneer je een video vacature gebruikt.

Werk jij nog steeds met vacatures die uitpuilen van de hoeveelheid tekst? De cijfers hebben gesproken! Laat mij een video maken die de functie weerspiegelt en waarmee je toptalent aantrekt.

In dit tijdperk van digitale communicatie worden statische vacatures overschaduwd door engagerende dynamische vacatures. En waarom ook enkel vertellen wat je kan tonen en laten voelen? Ik breng voor jou de rol waarvoor jij iemand zoekt tot leven in de omgeving die jij met je bedrijf gecultiveerd hebt en het team waarin je nieuwe recruit zal mogen bloeien.

Wat zijn vacaturevideo’s

Vacature video’s zijn een filmische weergave van de job die je wilt laten invullen. In de plaats van hompen tekst te moeten lezen, kunnen je potentiële werknemers zich onderdompelen in het verhaal dat je vertelt — hun verantwoordelijkheden, de dynamiek in het team, de vibes op de werkvloer, en de voordelen ze zullen genieten wanneer ze bij jou aan de slag te gaan. Zo ondervinden ze — virtueel weliswaar — aan de lijve hoe een dag er op hun volgende job uitziet.

Welke voordelen haal je uit vacaturevideo’s

Je valt op: In deze competitieve arbeidsmarkt springt een video vacature er met rasse schreden bovenuit, waardoor je bedrijf veel makkelijker toptalent aantrekt.

Boost je engagement: Video zorgt voor een sterkere verbinding en brengt op een doeltreffende manier je bedrijfscultuur over, waardoor kandidaten meer geneigd zijn om te solliciteren.

Meer duidelijkheid: Video’s kunnen functies en verwachtingen makkelijker verhelderen dan een brok tekst en voorkomen zo potentiële misverstanden.

Veel groter bereik: Video’s zijn makkelijk deelbaar en hebben de kans om viraal te gaan, zodat ze een breder publiek bereiken op platformen als LinkedIn, vacature sites en andere sociale media.

ROI: Eén enkele impactvolle vacature video heeft het potentieel om verschillende kwalitatieve sollicitanten aan te trekken zodat je verzekert bent van de beste fit, zonder dat je door een gigantische berg aan CV’s hoeft te gaan.

Revolutionariseer je recruteringsproces!

Laten we samen in de wereld van video vacatures duiken. Ik toon je de weg.