fbpx Skip to main content

INTERNE COMMUNICATIE VIDEO

Je personeel is 75% meer geneigd om een video te bekijken dat een email of document te lezen.

Daar bovenop onthouden mensen 95% van een boodschap in video vorm in vergelijking met amper 10% in geschreven vorm. Moet ik hier nog een tekening bij maken?

Effectieve interne communicatie zorgt ervoor dat teams bij mekaar blijven. Door in te zetten op interne communicatie video’s wordt je boodschap niet alleen gehoord, maar ook begrepen. Waardoor je een grotere verbondenheid creëert en beter geïnformeerde werknemers.

Wat zijn interne communicatie video’s

Het zijn op maat gemaakte video’s bedoeld om je werknemers te informeren. Van bedrijfsbeleid, aankondigingen of trainings tot inspirerende najaarsaankondigingen, brengen deze video’s duidelijkheid, structuur en verbinding van je medewerkers.

Welke voordelen haal je uit interne communicatie video’s

Verhoog het engagement van je werknemers: Dynamische video’s stimuleren je werknemers, ze versterken je bedrijfswaarden en ze bevorderen een gevoel van eenheid onderling.

Duidelijke berichtgeving verzekerd: Breng met gemak complexe informatie over, zodat elk teamlid op dezelfde golflengte zit.

Verhoog informatiebehoud: Visuele verhalen zorgen ervoor dat je boodschap makkelijker begrepen wordt, waardoor belangrijke berichten worden onthouden.

Kweek een gezonde bedrijfscultuur: Door geregeld video updates rond te sturen, benadrukt je bedrijf zijn waarden, missie en visie.

Bespaar tijd en geld: Verklein de noodzaak aan repetitieve meetings en verzorg een gestandaardiseerd bericht voor alle werknemers.

Optimaliseer je interne communicatie strategie met een visuele impact!

Ik toon je hoe.