fbpx Skip to main content

EVENT VIDEO

Events met video content ervaren meer 120% engagement na het event.

Het gaat niet alleen om het vastleggen, maar om het herbeleven. Laat je kijkers dan doen, waar en waar ze maar willen.

Evenementen komen niet alleen tot leven terwijl ze plaatsvinden, maar ook in de herinneringen die ze nalaten. Of het nu gaat om een seminarie, een productlancering, of een groot feest, de magie zit zich in het vastleggen van de essentie — de emoties, de interacties, de hoogtepunten. Bij MAFT neem ik jouw evenement niet gewoon op, ik vertel een verhaal.

Wat zijn event video’s

Event video’s bevatten de hoofdmomenten van een gelegenheid, speciaal geselecteerd en gepresenteerd in een dynamisch formaat. Van de anticipatie voor de start, het crescendo van het hoofdevenement tot het slot en de reacties — elk fijn detail krijgt een plek in mijn werk. Het resultaat? Een visueel verhaal dat je evenement voor eeuwig vastlegt.

Welke voordelen haal je uit event video’s

Verhoog je engagement: Event video’s brengen een stukje van de live ervaring naar diegenen die helaas niet aanwezig konden zijn, zodat ze het gevoel krijgen alsof ze er toch bij waren.

Reclame voor de toekomst: Zet je vorige events in de spotlight en laat je publiek uitkijken naar één van je volgende events.

Sterk merkverhaal: Weerspiegel je bedrijfswaarden, ethos en cultuur door de events die je host en de manier waarop ze worden geportretteerd.

Vergroot je bereik: Deel de event video op sociale media, je website of via email. Een goede event video kan ver geraken en potentiële klanten, partners en publiek bereiken die nog nooit van jou hebben gehoord.

Stevige ROI: In ruil voor het investeren in een kwalitatieve event video krijg je enorm veel terug — waaronder een boost van je bedrijfsimago, bereik en klanten betrokkenheid.

Maak je volgende event onvergetelijk!

En leg het vast op video.