fbpx Skip to main content

82,5%

van
alle
internetverkeer
is

video

Say what?! Yup, 82,5%! No joke!

Ach, maak je geen zorgen, je bent absoluut niet de enige die de kat uit de boom blijft kijken. Maar vind je nu niet dat het tijd is dat we daar samen iets aan veranderen? Ik denk van wel.

Je vraagt je misschien nog steeds af, waarom video?

  • YouTube is de tweede grootste zoekrobot ter wereld
  • Google rankt pagina’s met video een stuk hoger
  • Alles, echt alles is beter dan lezen!
  • Beweging doet onthouden
  • Smartphones… Juist, ja!
video-image-01

De mogelijkheden zijn eindeloos als het aankomt op video

Jouw voordelen

Visuele content — en dan vooral video — houdt beter de aandacht vast van de kijker dan gewoon tekst. Dit zorgt voor een betere engagement en langere interacties met je merk of bedrijf.

HOGERE ENGAGEMENT

01

Integreer video op je landingspagina’s en zorg voor een betere opname door zoekmachines, waardoor je pagina meer bezocht wordt. Daar geeft je video een duidelijk beeld van wat je doet of verkoopt, zodat je meer verkoopt.

BETERE CONVERSIES

02

Video’s laten je merk of bedrijf toe om geloofwaardiger over te komen bij je kijker en een duidelijke visuele boodschap helpt jou om hun vertrouwen te winnen.

VERTROUWEN EN GELOOFWAARDIGHEID

03

Video’s zijn de meest gedeelde media op het web. Ze kunnen viraal gaan hetgeen het bereik van je merk of bedrijf gigantisch vergroot zonder voor advertising te moeten betalen.

GROTERE DEELBAARHEID

04

Of je nu een ingewikkeld concept uitlegt, een testimonial laat zien of een merkverhaal deelt, met video kan je makkelijk en uitgebreid boodschappen delen.

VEELZIJDIGE BERICHTGEVING

05

Een video die goed in mekaar steekt, kan emoties oproepen, en die zijn cruciaal om je klant te laten verbinden met je merk. Door beelden, geluid en storytelling raken video’s de juiste snaren.

SMEEDT EMOTIONELE CONNECTIES

06

Desondanks de bewezen voordelen van video zijn er nog steeds veel bedrijven die er niet op inzetten. Vooral doordat ze denken dat video complex is om te maken. Doordat je investeert in video blijf je voorop en win je aan zichtbaarheid.

WEES JE CONCURRENTIE VOOR

07

Het is tijd om je bedrijf of merk in een prachtig daglicht te plaatsen!

Laat me je helpen om onvergetelijk te worden.

Neem contact op