fbpx Skip to main content

Trends Winter University 2024

Dag Margo,

Om het jou zo overzichtelijk mogelijk te maken, heb ik hieronder wat zaken uitgelicht uit mijn portfolio die relevant zijn voor de opdracht ‘Trends Winter University 2024’.

Zoals je weet, ben ik pas sinds 2020 voltijds bezig met videografie en dat reflecteert zich ook in het aantal relevante projecten die ik kan tonen. Daarvoor was ik sinds 2009 freelance grafisch ontwerper – o.a. bij The Oval Office (2016 – nu), waarvoor ik nu vooral video werk aflever. Je zal daarom ook merken dat ik meer naar recente opdrachten verwijs.

Ook in het jaar 2016 heb ik voor het eerst van video geproefd (bijberoep) en ging ik sindsdien reeds verschillende keren op reis met één van mijn klanten als video- en fotograaf. Het concept bij die klant is met de focus op het filmen en hier en daar wat fotografie en afwerken op locatie. Vaak een film per dag. En aanvullend een aantal foto’s voor sociale media.

Hieronder vind je enkele van die video’s.

TENERIFE (2017)

Tijdens deze reis van 4 dagen werkte ik vijf video’s af, waarvan de eerste video nog vóór het opstijgen van de vlucht in Zaventem.

ZWITSERLAND (2023)

Hier ging ik mee op met de nachtbus en bleef ik vervolgens een volledige dag om nog eens twee video’s in te blikken.

AGORIA (2022-2023)

Vorige week dinsdag deed ik nog eens video- en fotografie op één dag voor Agoria in Brussel.

Ik kan jullie helaas de aftermovie (sfeervideo met interviews) nog niet laten zien, want ik wacht nog op input van de klant.

Hieronder vinden jullie alvast wat foto’s die ik voor hen maakte tijdens enkele van hun events (deze en voorgaande).

AS ADVENTURE (2015-2018)

Ik ging een aantal keer mee (Zwitserland, Noorwegen en Portugal) voor fotoreportages die in het AS Adventure Magazine verschenen. Hieronder vind je een aantal van de foto’s die ik nog heb kunnen recupereren.

ANDERE AFTERMOVIES (2023)

Hieronder vind je nog een aantal aftermovies voor enkele van mijn klanten.

ANDERE FOTO’S (2013+2015)

Hieronder kan je nog een aantal foto’s bekijken van eerdere reizen naar IJsland.

Zoals ik jou al meegaf is het belangrijk om beide foto en video te combineren. En gezien de duur van de reis geen enkel probleem.

De focus blijft op fotografie, maar omdat video zo’n grote impact kan maken, vind je in mijn offerte twee video’s terug. Eén korte teaser voor op sociale media en één langere video met interviews van de sprekers/aanwezigen met aanvullende sfeerbeelden.

Een mooie combinatie van foto en video zodat één ieder kan terugblikken naar dit event of zelfs kan uitkijken naar een volgende.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om met jullie samen te werken en hier een prachtig resultaat neer te leggen dat gezien én gehoord mag worden.

Als er je nog vragen hebt bij mijn offerte of portfolio, bel of mail me gerust, ik beantwoord ze graag.

Tot snel!

Hier nog eens de verwijzing naar mijn website (nog onder constructie): maft.be/home
Of vimeo.com/maft voor andere werkervaring.