fbpx Skip to main content
Het

aantal

podcast

luisteraars

is
in
de
laatste
3
jaar
met

54%

gestegen

Verhalen die de juiste snaren raken, wijsheid dat blijven plakken in de oren. Hoog tijd om je merk een stem te geven.

In ‘the fight for the eyeballs’ zorgt het intieme en persoonlijke karakter van een podcast dat er een unieke band wordt geschept met je publiek. We zetten samen in op de kracht van dit medium door je expertise en inzichten te delen, rechtstreeks in de oren van je enthousiaste luisteraars.

Hou je dus niet langer vast aan die muur van tekst en laat me je verhaal vastleggen zodat het nooit vergeten wordt.

Jouw voordelen

Cultiveer een toegewijde luisterbasis die verbindt met je content en vol ongeduld uitkijkt naar elke volgende aflevering.

BOUW EEN TROUWE COMMUNITY

01

Gebruik het podcast platform om inzichten, interviews en informatie te delen waardoor je jezelf profileert als expert in je werkveld.

POSITIONEER JEZELF ALS EXPERT

02

Geef je podcasts een nieuwe bestemming door je content te hergebruiken in blogs, op sociale media of emails.

MEER DAN ENKEL EEN PODCAST

03

Door industrie experten, thought leaders of potentiële klanten uit te nodigen, vergroot je je netwerk, bouw je prachtige professionele relaties en voorzie je je luisteraar van gevarieerde content.

VERGROOT JE NETWERK

04

Door je website te promoten in je podcast en je luisteraar extra content aan te bieden op je website zorg je voor meer website bezoekers die mogelijks klant worden.

MEER BEZOEKERS OP JE WEBSITE

05

Naast alle marketing voordelen kan je met je podcast geld verdienen door met sponsors samen te werken, affiliate marketing of premium content aan te bieden. Mogelijkheden genoeg dus om een extra inkomen te genereren voor je merk of bedrijf.

VERDIEN ER GELD MEE

06

Podcasts kunnen zowat overal beluisterd worden: onderweg, tijdens de afwas, tijdens je workout of wanneer je in de tuin werkt. Hierdoor bereik je een publiek dat op die momenten geen andere content kan consumeren.

FLEXIBILITEIT EN LUISTERGEMAK

07

Meer en meer merken of bedrijven zien de voordelen van een podcast. Het goeie is dat je zelfs geen concurrent hoeft te zijn en er dus ruimte genoeg is voor iedereen om ermee te starten.

NEEM JE PLEK IN

08

ENKELE VOORBEELDEN

Maak diepere verbindingen! Niet door luider te praten.

Ik help je met het starten van je eigen podcast.