fbpx Skip to main content

VACATURE ANIMATIE

Geanimeerde vacatures zien een boost van 120% in engagement.

Zorg ervoor dat je opvalt in de job markt en gebruik animaties om je ideale kandidaat aan te trekken.

Text informeert, maar animatie captiveert. In een snel groeiende wereld van recrutering is het van uiterst belang om een memorabele eerste impressie te maken.

Wat zijn vacature animaties

Stel je een wereld voor waarin vacatures niet alleen ergens neergeschreven staan, maar op een geanimeerde manier worden uitgestald. Het zijn levendige visuele impressies van vacatures, waarbij de sollicitant een inzicht krijgt in de dagelijkse verantwoordelijkheden, de team dynamiek en het reilen en zeilen van het bedrijf. De focus ligt niet zo zeer op informeren, maar op engageren en aantrekken van potentiële sollicitanten.

Welke voordelen haal je uit vacature animaties

Creatieve voorsprong: Onderscheid je van andere bedrijven in de wervingsmarkt door opvallende geanimeerde vacaturevideo’s te maken die je modern doelpubliek aanspreken.

Vergroot je engagement: Door de natuurlijke dynamiek van animaties, zorg je er niet alleen voor dat een potentiële sollicitant stopt met scrollen, maar ook verder blijft kijken, waardoor hij/zij beter de job snapt en je bedrijf leert kennen.

Enorm veelzijdig: Geanimeerde video’s laten het makkelijk toe om op een creatieve manier alles weer te geven, ook zaken die niet gefilmd kunnen worden.

Zeer deelbaar: Animaties zijn vaak speels en engagerend, hetgeen ze makkelijk deelbaar maakt en zo je bereik vergroot over alle sociale media platformen.

ROI: De investering in vacature animaties kunnen leiden tot een gestroomlijnd recruteringsproces dat kandidaten aantrekt met de normen, de visie en de vereisten waarnaar je op zoek bent.

Blaas een frisse wind door je recruteringsproces!

Laten we samen je visie animeren en op zoek gaan naar de gepaste kandidaten voor je vacatures.